• Home
  • O mně
    • O mně
    • Kontakt
  • Blog
  • Recepty
  • Poradna
  • Kurzy
    • Večerní kurzy
    • Dvoudenní pobytové kurzy
    • Léčba poruch příjmu potravy
  • Videa
  • Knihy
  • Apka

Vanilková rýže s antioxidanty

DSCF0894 (Medium)Raw rýže existuje. Už jsem o ní psala v jiných receptech. Říká se jí divoká indiánská rýže a vlastně to není pravá rýže, ale tráva rostoucí ve velkých jezerech. Její výhodou je, že lze jíst pouze máčená, a dokonce tak má i lepší chuť než po uvaření 🙂

Pokud použijete v receptu brusinky sušené mrazem, dodáte kaši zdraví prospěšné antioxidanty.

Na 1 porci:

  • hrst indiánské rýže
  • 1 banán
  • 1 lžička pravé vanilky (Lifefood)
  • šťáva z 1/2 citronu
  • 1 PL medu/sirupu
  • brusinky, maliny či jiné ovoce

Rýži namočíme přes noc, ale ještě lépe na celý den do studené vody, aby byla několik cm pod hladinou. Poté zcedíme a smícháme s rozmixovaným banánem, citronem, vanilkou a medem/sirupem. Ozdobíme ovocem a ihned podáváme 🙂


« Makovky
Největší omyl dnešní stravy? Levné škroby. »

Dárkové kupony

Darujte konzultaci nebo výživový plán.

Spolupráce

Atranet.cz

Přístroje pro výrobu receptů - sušičky ovoce, mixéry a odšťavňovače dodává obchod Atranet.cz


lifefood.cz

Raw potraviny všeho druhu - Lifefood.cz


CyberChimps WordPress Themes

©ecilie 2013

Tyto webové stránky používají soubory cookie k Vašemu většímu pohodlí a kvůli analytice návštěvnosti. Nikoli pro jakýkoli marketing. Předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte, ale pokud si přejete, můžete analytická cookies zamítnout.

Přijímám Odmítám
Nastavení Cookies